21 november 2009

Rydding

Jeg har hjemmehelg og prøver å organisere litt før flytting. Blandt annet har jeg stabel på stabel med magasiner jeg har tatt vare på. Selv om jeg jevnlig 2 gang i året går gjennom de og rensker ut. Finner ut at det er håpløst å flytte med seg disse. Tidligere i dag gikk jeg til returpunkt med ca ett tonn magasiner, og nå står neste bunke for tur. Har funnet ut at det til sammen er verdi tilsvarende en drøy ferietur faktisk. Og stabelen nådde meg til midja da den var ferdigsortert.

Føler jeg har vært tøff med meg selv...

3 kommentarer:

*SNYdesign sa...

Jo takk du, jeg er i samme modus. Måtte nesten grine litt da jeg kasta stablene med interiør og moteblad som har samlet støv i tre år nå:) Tøffe er vi:)Og samle kan vi gjøre på neste bosted;)

Inger sa...

ja hva GJØR man liksom? har jo så lyst til å ta vare på de:/ men kan jo ikke. Er litt sårt i grunn - for jeg har så mange minner til magasiner, sånn merkelig: åh husker da jeg og venninne skulle ut den kvelden og jeg ble inspirert av dette bladet, eller husker da jeg ble superinspirert av dette interiøret og prøvde på studen-vis å kopiere:D masse levd liv og gode minne

Anastasia sa...

Hei. Ikke si at du kvittet deg med italiensk vogue fra september 08.. Om du har den utgaven.. :p