17 januar 2008

Alessandro Dell'Acqua FW08

Nå er det egentlig litt tidlig å begynne å tenke på høst/vinter sessongen 08, men visningene har allerede gått og innkjøp og planlegging til buttikkene er allerede i gang for neste vinter. Dessuten, det er jo fortsatt litt av denne vinteren igjen, så kanskje bare ta i bruk trend-tipsene først som sist?

Jeg har kikket litt på neste FW08 herrekolleksjoner, og det er mye snacks. Alessandro Dell'Acqua viser en veldig "wearable" kolleksjon som med enkle knep er lett å gjenskape ved hjelp av kjedebuttikkene i nærheten.

Buksene går tilbake til å være litt mer rette i bena, og designeren vil også ha dem litt kortere enn vi normalt har sett tidligere. Litt mer 50-talls følelse gir det, og buksene kombineres da med boots. Grovt strikk er også fokus, og det gjelder for tykke gensre, skjerf og tykke votter og luer. Strikkeplaggene som ble vist var grå eller sorte og i kabel/flettestrikk.

Stilen varierer fra det klassiske med en rocka attitude frakker og lærplagg stylet på casual vis, til den mer laidback stilen med tykke strikkeplagg som eneste ytterplagg.

Andre som er verdt å sjekkeut i stiljakten for neste vinter er:

Salvatore Ferragamo

2 kommentarer:

Marre Elisa sa...

Likt stien hannes kjempegodt. Litt Tiger i klærn. Har allerede sendt melding til Daniel. Han e i Madrid og london i helga og eg til Gøteborg. No ska eg hopp i dusjen og ta et glass vin med søster. Vi ska på Costume Awards:)

svare sa...

egentlig veldig tiger, stilen er så klassisk men med en rocka twist.

Så artig at han får ut og reis da! han lik jo det:)

kos deg ilamed søs - og costume awards!