08 september 2009

Wishlist

Det er alltid tusen ting man kan ønske seg, og av og til vanskelig å prioritere. Garderoben min består ikke bare av høye hæler, men også mange plagg, sko og utstyr som egner seg til ulike sportsaktiviteter og friluftsliv. Jeg er typen som gjerne slår ihjel tid i en velutrusta sportsbutikk, det er jo som å være i en candyshop.

Om jeg hadde hatt drøssevis med penger vet jeg at det er mye jeg kunne hatt lyst på, som for eksempel:
Arcteryx Alpha LT i gul, superlett GoreTex proshell jakke på nesten bare 300g. Fin fin gulfarge. Alternativt Tierra Ridge som er en kobinasjon av Gore proshell og packlite, og med strechpaneler i sidene under armene. Fin i rosa.

Dunis enten Sir Joseph Mitra jakka (litt boring farger) eller Mountain Equipment Sigma jakken i lilla. Begge to feminint formsydd og ned mot halvkiloet i vekt. I tillegg kunne jeg godt tenke meg en primaloft jakke, enten 66North sin Vatnajøkull jakke med fine detaljer som vridd glidelås og vannavstøtende i frisk orange eller Norrøna sin Lyngen primaloftjakke i knallrosa. Åjada, kunne også godt tenke meg en teknisk fleece med evt vindstopper med hette på. Hvilken skulle det vært tro?

Som ny turbukse kunne jeg tenkt meg den brune softshellbuksa Svalbard fra Norrøna. Nice og enkel og super
passform. Om jeg skulle gått for trad svart ville det blitt Tierra sin softshellpant som har fine detaljer, eller den superenkle Falketind i svart fra Norrøna.

Må jo ha noen skallklær for skikkelig vinterbruk også. Kunne egentlig også tenke meg Lofoten jakka i magenta/dyp lilla og Narvik buksa i rosa fra Norrøna. Og for bare heisbasert kjøring ville jeg veksla med Nikita sin The Face pant i orange, eller Sweet sin Tangerine pant i Haze purple som er superfin i rosalilla med orange glidelåser. Møkk at Sweet ikke ha rfått til Voodoo jakka og buksa i noen fine fargekombier.

Har tidligere også kikka på Nikita sin Touchdown jakke som er en svær solid dunis for å slakke i bakken med eller vake rundt i byen på vinterstid. Flammeorange.
Evt Bonnie fra Orage som og har en fin gulfarge. Og solbrillene Domo fra Dragon i svart og lime. Nice.

2 kommentarer:

Mia sa...

Så mange fine klær! Lett å bli hekta!:) Nå har jeg omsider fått bestilt meg flybillett til Trheim. Kommer lørdag og blir ei ukes tid. Vi sees snart da! Ha ei fortsatt fin uke på jobb da fina mi!

Anonym sa...

NICE!!! :) Jakter på dunjakke selv! Veldig fin disse! Har selv Arcteryx jakka og er veeldig fornøyd med den:)

Anny