14 februar 2012

Beholde?

Bruker kvelden til å vurdere om jeg skal beholde buksa fra H&M.. Er den en keeper for våren og sommeren, eller en gimmic som allerede er brukt opp? Kommer ikke til å bruke den før det er tid for småsko. Den sitter jo
pent...


Hva mener du?4 kommentarer:

Guro sa...

Syns den var kjempefin jeg! Den passer jo til mye forskjellig. Jeg syns du skal beholde den! :)

Ladybird sa...

Jeg har en tendens til å gå på noen blemmer tidlig i sesong, men denne synes jeg er en keeper. Synes den satt utrolig fint på deg! Jeg ville faktisk begynt å bruke den så smått allerede, tøff med en maskulin hvit skjorte og et stort skjerf, eller en strikket genser. Jeg spør meg alltid om en ting når jeg er usikker: har jeg lyst til å bruke den med en gang? Da er det en keeper. Ellers er det bare en lettelse over å se noen nye tendenser. Jeg sto også overfor samme valg i helga, en topp fra H&M, som jeg endte opp med å kjøpe, bruke ute på byen samme kveld og nå elsker jeg den!

Mia sa...

Keeper!! Definitivt! Jeg har skjørtet selv og jeg elsker det!

Inger sa...

ah, takk for gode råd:) har også skjørtet selv allerede og brukte det flere ganger i jula. Hm.. den koster jo ikke så mye heller - så den kan vel evt få lov å støve litt i garderoben til det er vår og varm asfalt?