16 mars 2011

Mykt skinn


Jeg følte jeg manglet en sort hverdagsveske. Jeg har en jeg har vært veldig glad i fra Zara med nagler på, men begynner å bli litt lei av den. Har hatt det i bakhodet lenge (og angret mye på en Marlene Birger veske jeg aldri kjøpte).

De siste månedene har jeg stadig vendt tilbake til en budsjettvennlig variant hos Morris. Mykt sort skinn med litt slitt preg, mørkt metall i detaljene. Gull passer ikke meg. Prisen var snill på 1300,- Litt sånn PS1 aktig, men ikke helt.

Nå har de kampanje på skinnvesker hos Morris og med meg hjem ble en liten sminkepung/veske fra Don Donna, og vesken jeg har siklet på. 300,- rabatt pr produkt.


Ladybird har blogget om en lignende variant fra Bianco som er mer PS1 i utseende som også kan være et godt alternativ. I nydelig cognac farge.

5 kommentarer:

Lene sa...

Kjempefine, begge to. Kan jeg spør hva du betalte for sminkepungen?

Inger sa...

Tror det ble nesten ikkeno for pungen, type 399,- minus 300,- eller noe! Kjempefornøyd med begge:)

Lene sa...

Superfin, jeg ble meget fristet. Tror jeg må ta turen for å se om tilbudet gjelder i dag også!

Elsker tipsene dine :)

Ladybird sa...

Takk for link din fining! Har lett Riga rundt etter Clarins sine lipglosser. De har masse Clarins, men ikke disse lipglossene. Gardermoen neste ;) Tror jeg må ha 07 :)

Inger sa...

det var merkelig.. er de bare fan av leppestift der? tipper det var vårlig stemning i Riga nå, for det ligger vel en del mer syd enn Oslo?