29 mai 2010

Nude+gult

Åh, jeg elsker kjolen!

28 mai 2010

In the corner

Peg


Jeg kunne tenke meg en sånn holder for iPhone til å ha den stående på nattbordet med. Designet av magneticNorth

27 mai 2010

Silke

Egentlig mangler jeg en sånn sval silkebluse/skjorte i garderoben min. Jak&Jil

Kulturhus Stjørdal



Konkurransen om å få tegne og bygge nytt kulturhus i Stjørdal er avgjort. Lusparken Arkitekter (Trondheim) skal sammen med Reiulf Ramstad Arkitekter tegne det nye kulturhuset. Bygget skal stå på Husbyjordet (for de som er lokalkjent) og tar opp i seg motiv av småhusform samlet i et større volum.
Lurer litt på om de har hentet inspirasjon fra VitraHaus av de sveitsiske arkitektene Herzog & de Meuron

20 mai 2010

festdag

Mye som skjer om dagen. En bitteliten update med et godt minne fra Norges store festdag. Håper dere alle hadde en nydelig dag også.

10 mai 2010

Hot pink

Lørdag var jeg invitert som følge til en 30 årsdag. Det var nydelig varmt i været og endelig mulig å bruke småkjoler uten å se dum og frossen ut. Innviet kuppet mitt fra Lindex i "glow in the dark"-pink og den funket som fjell. Morsom kjole til minipris. For å gjøre den litt mer classy brukte jeg tan-fargede sko fra Friiz&co til og tan-farget veske fra Marlene Birger og et stort bladformet sølvfarget smykke til. Kjolen gjorde meg i godt humør, en superbonus.

Og siden jeg er så ukomfortabel med "outfitbilder" serverer jeg bare tøyet jeg hadde på. Og fargen på bildet ble selvfølgelig mye mer nedtonet da jeg lastet det opp...

H&M høst

Et lite utdrag av H&M høst kan du finne her, og også en link til herrekolleksjonen. Håper jeg kanskje får tak i noen av disse:

06 mai 2010

Celine pt 2

Den Celine jakka som jeg tidligere blogget i camel/beige farge gjør seg også utrolig godt i sort. Jakka er en mix av ullstoff og skinn. Jeg digger detaljen på armen. Fra Jak&Jil.

Faith


Stjålet fra Camilla Pihl.

in bed

Føler meg som dette i dag. Kroppen er ikke helt på lag med meg. Men får bare bruke tida jeg trenger og komme sterkt tilbake! Sol ute er deilig uansett:)

03 mai 2010

styleGALLERY

Sjekk ut Costumes styleGALLERI. Gatemote levert av Costume.

Mayer Hawthorne

Nydelig retrosound. Har jeg kanskje postet denne før? Iallefall, gir deg den en gang til og ønsker deg en easy&chill mandag.


Fashion+mag

Joda, de to henger i hop. Men de siste årene har trenden med at ulike designere/klesmerker faktisk gir ut egne magasiner økt. Acne har AcnePaper for eksempel. Og nå i mars ble Rika Magazine issue2 lansert under moteuka i London. Du vet svenske Rika med stjernemotiv på veskene og skjerfene. En vellykket måte å "brande" seg selv på?


"To celebrate the Spring/Summer 10 collection, Rika launches the long-awaited and exclusive secod issue of Rika Magazine.

This very unique publication shapes itself as a creative diary, an aesthetic testimonial to the designer Ulrika Lundgren’s relationship with fashion, music and art, as well as a personal interpretation of the publication’s grand theme “I’m Off To The Stars”. Readers will take the hands of Daisy Lowe or Anna Brewster amongst other ike-minded creative personalities and embark themselves on an insightful journey to London, New York, Paris and Stockholm, where our heroines discover different cities and mix their personal style with selected items of the Rika SS10 collection."


Sammen med hovedtemaene om Rika som klesmerke inneholder magasinet intervju med stjerner på motehimmelen som Pamela Love og Lilly Wood ogThe Prick, bilder av Marc Hom, Liz Collins, Helena Christensen, Ryan Foerster, Rikki Kasso og Blaise Reutersward, styling av Robbie Spencer (Dazed & Confused) og Robert Rydberg, i tillegg til kreativt samarbeid med SurfaceToAir, kultneglelakken Uslu Airlines, Paris Texas og andre venner av Rika. Selvfølgelig presenterer også magasinet kolleksjonen Rika for Opening Ceremony.

Magasinet utkommer ekslusivt, og bare noen få håndplukkede butikker kommer til å ha det tilgjengelig. Og selvfølgelig i begrensa opplag: 5000 kopier. Blir sikkert et samlerobjekt...

Change

I dag er jeg her. Vante omgivelser. Normale arbeidsoppgaver. Jeg er jo vant med å rydde ... Men i morgen er jeg kanskje der. Og der er kanskje "her" i lang tid famover. Permanent liksom. Jeg har ant det i noen månder, men bare visst det sikkert i noen få dager. Og tror ikke jeg har innsett det.

"Hei, her er jeg!" Med en bag med klær, en skissebok og macen under armen liksom. Men har jo blitt vant til å leve med lite bagasje.

Jerry VS John

I 1969 klarte 14 år gamle Jerry Levitan klarte å snike seg innpå John Lennon og intervjue han. Etterpå har noen laget en animert illustrasjon på lydopptaket, og snutten ble faktisk nominert for en Oscar for beste animerte kortfilm i 2008 Academy Awards.

02 mai 2010

01 mai 2010

Godess

Givenchy hårbånd.

sushi @ KOS

På torsdag var det nyåpning på KOS med ny suhsi bar. Herlig fantastisk spennende sushi. Og magisk kveld med spesiell stemning. Takk til Remy som lager magi.
Bilder fra KOS@FaceB

Luxirare.com

Jenta bak http://luxirare.com/ og prosjektene hennes pirrer nysgjerrigheten og kreativiteten min. Hun gjennomfører så sykt fantastiske prosjekt og har så utrolig mye bra fotomateriale.

Fine snupper


Amber Valetta, Kate Bosworth and Chloë Sevigny, alle i Valentino. Fra Style.com