15 oktober 2009

Rens ut

Det er snart tid for meg å begynne å tenke på pakking på grunn av flytting. Og nå har jeg bestemt meg at garderoben ska renses ut med det samme. Jeg skal starte til helga, og sitte igjen med klær, vesker, sko og jakker som jeg virkelig har lyst til å bruke.

Får alltid litt sånn dårlig magefølelse når jeg renser garderoben sånn. Gjør det normalt 2 gang i året, men lenge siden jeg har gjort det så grundig som nå. Det vil si at jeg kvitter meg med masse ting som er i perfekt stand og nesten ikke brukt: bare fordi jeg selv har sluttet å synes om tingene eller ikke lenger synes det kler meg. Skulle ønske det fantes et velfungerende e-bay i Norge (som tradera i Sverige). Eller et loppis/marked som feks det på Birkelunden.

Gikk ut med 4 par sandeler/høye hæler allerede i går. De gikk rett i søppelboksen fordi jeg ikke gadd ta turen innom fretexboksen.

8 kommentarer:

Erle sa...

Ikke kast /gi bort noe før jeg får sett !! Jeg har en haug selv som du kan gå igjennom :)

Inger sa...

aaait! skal prøve på det. Kan kaste det som er værst, og legge til sides det som er fint i egen oppbevaringspose :)

Vanja sa...

hvorfor legger du det ikke bare ut på bloggen din? Kan jo være du får inn noen slanter...

Inger sa...

har prøvd å legge ut før, men fått så dårlig respons.. :/ kan jo prøve igjen

Ladybird sa...

Heisann, det der kjenner jeg til :) Har prøvd Finn.no. Funka ikke helt topp. Men ser noen selger hele norgespakker med ting. Enklere for kjøper, enklere for selger. Ellers har jeg nå hatt en solid rens, hatt to byttekvelder med venninner og håper på stor suksess på Birkelunden på søndag ;)

Har de ikke noen lignene utsalg på Mercur innimellom?

Inger sa...

kan ikke si at jeg har fått med meg at de har noe lignende på mercur.. :/ jeg tenkte evt å slå meg sammen med noen venninner med plass på Birkelunden til våren igjen :) får nesten vondt i meg når jeg kaster alt rett til fretex

*SNYdesign sa...

Prøv salgsblogg på nytt da:) Hadde vært kjempespennende:)

Anonym sa...

Har du tatt en titt på QXL.no? Nærmere bestemt nylanserte QXL Fahion.


Slagord: Selg klærne du ikke har bruk for!

http://www.qxl.no/contents/no/fashion/index.html