28 august 2008

Natural Beauty

Jeg og Marre Mus satt i sofaen i går kveld og kikket litt nå ulike blogger jeg leser. Så kos! I dag har hun reist, savner henne mye. Men her i sted kom jeg til å tenke på den ene jenten jeg så på bloggen til Garance Doré Une fille comme moi, jenta var så supernaturlig pen og helt nydelig med stor kremhvit genser! Jeg vil og se sånn ut!

Hvitblekede øyenbryn av sommersola... masse fregner...

B-boy

Hvem visste at Karl Lagerfeldt hadde en liten B-boy i magen? Løp og kjøp siste Harpers Bazaar så får du se. Ikke bare får man se kong Karl kledt ut etter sin egen fantasi, men man får se et 20-talls andre klesdesignere også og hvordan DE helst vil være og style seg selv. Dona Karan har kledt seg ut som en orkan, og Donatella Versace selvfølgelig som en prinsesse.

Lola.no har også publisert bildene.

Art By

H&M har lansert en supersøt t-skjortekolleksjon som inneholder mange t-skjorter, t-skjorte kjole og college genser. Kolleksjonen har de kalt Art By, og det henviser til at det er to ulike kunstnere og designere som har deltatt i prosjektet.

Her er mine favoritter:

27 august 2008

Dagens

Ligger en del P3sessions klipp ute på YouTube med Christel Alsos. Hun er rett og slett en nytelse å lytte til, her med "Come back to me":

Beige

Melder meg samstemt på Erle sine tanker her:

Min største frykt er å bli beige.

Å kjipe ut og bli mer og mer normal og riktig, og følge alle normer og regler som skal gjøre deg til et “skikket menneske” her i verden. Det å bli LITT redd utledninger og homser. Litt mer skeptisk til ting. Og gå tur med refleksvest fordi det er lurt. Å putte en plastikkpose rundt mobilen min så den ikke skal bli våt.

Å bli bare LITT mindre tolerant, å bli LITT gladere i penger, og bli LITT mere konservativ politisk. Bli litt mer skeptisk til reisemål, LITT mer feig. Være litt for snill.Bli sånn mitt på treet. Å planlegge alt.

Å male veggene Beige. A bli beige.

Æsj Ash

Jeg klarer ikke å finne bilde på ankelstøvlettene jeg har tenkt å kjøpe meg til høsten. De er fra italienske Ash, og er i quiltet sort lær med gullfarget glidelås under ankelen...

Æsj!

26 august 2008

Sko meg

H&M har vært overraskende flinke til å designe sine sko synes jeg. Skoene ligger i prisnivå 98,- til 398,- og de lager alt fra enkle tøysko og plimsolls til pums og støvletter. Jeg har flere H&M skopar, og de aller fleste er kjøpt i Oslo. Det er synd at det som oftest kommer bare en til to modeller i året opp hit til Trondheim (utenom tøyskoene). Kjipt:(

Har prøvd disse på H&M her i Trondheim (finnes også i nettbutikk), de er veldig fine, men desverre alt for smale over risten og framme på foten for meg:

Jeg skulle gjerne hatt kloa i disse som kommer i butikkene i uke 37 i følge mode.feber.se, men som nok mest sannsynlig ikke kommer i Trondheimsbutikkene:
Og disse som jeg heldigvis kan bestille fra årets høst/vinterkatalog:

19 august 2008

Beskyttelse

Jeg har lenge savnet beskyttelse til duppedingsene mine. Jeg synes som regel ingen av "bæreveskene" til de digitale produktene ser noe særlig ut. Derfor har jeg gått rundt med mitt canon ixus, iPod nano og iPhone ubeskyttet slengende rundt i veska sammen med nøkler og hårspenner. Da tar det ikke lang tid før de får riper.

Det har jeg fått fikset nå. jeg har funnet noen produkter fra finske Golla som jeg syntes var hensiktsmessig. Alle bæreveskene har praktiske detaljer som glidelåslomme for øretelefoner og ekstra plugger og kabler, samt at de har fin design.


Jeg kjøpte et etui til iPhonen der jeg også får plas til headset og jack-overgang i glidelåslommen på baksiden, og et etui til mitt Canon Ixus der jeg får plass til datakavel, iPod nano og hodetelefoner i glidelåslommen. Perfekt! Evt kan jeg bruke glidelåslommen til minibankkort og småmynt når jeg er på tur. Det koster 98,- pr produkt på Clas Ohlson.

18 august 2008

Fjellgeit

Om ikke lenge er vi et par venninner på vei til Spiterstulen fjellhytte og toppturer på Galdhøpiggen og Glittertind. Det er norges to høyeste tinder.

jeg gleder meg som en unge!

Her glittertind i sånn vær somm jeg håper vi får:

16 august 2008

OFW

Vi er midt oppe i Oslo Fashion Week som startet 13. og avsluttes 16.august og som viser norsk mote for vår/sommer 2009. Blir spennede å se resultatet fra uka, og hva designerne mene vi skal kle oss i til neste år:) Håper Jon Erling "forsvarer" trønderne godt med kolleksjonen sin fra Jhonny Love da...

15 august 2008

On my mind


klikk på bildet for å se større varsjon og alle detaljene. Bilder fra: shopstyle, paris vogue via diorette, ebay, thatshot.blogg.se, thefashionspot, stockholmstreetstyle

Clearing out

Jeg holder på å forberede meg til høsten.. må jo bare innse at den kommer desverre. En av tingene jeg synes er diggest er å skifte ut og rydde i garderoben. I går hadde jeg en gjennom gang, det må være den 5te i år. Og denne gangen ble det også en hel haug med klær som går til Fretex. Alt fra jakker, vesker, jeans, topper og skjørt. Alt som jeg ikke har brukt de siste 2 årene og som jeg ikke ser for meg at jeg noen gang kommer til å bruke.

Og en ting; er det flere som bare synes det er så digg når ting er ryddig og pent? Jeg liker i grunnen ikke å rydde, men det er så tilfredsstillende å kaste ting og se at alt er ryddig etterpå!

14 august 2008

Høy på pæra

Jeg har total craving på disse skoene fra bronx, mon i huleste hvor høy blir jeg da? Skikkelig høy på pæra? Skoene kan du få kjøpt der de forhandler bronx, eller på shoes.no. de koster 949,-

Energisamler

Opplevde du å gå tom for strøm på mobiltelefonen eller musikkspilleren i sommer på et sted det var helt umulig å få ladet den? Kanskje du skulle vurdert disse veskene og sekkene da. De produserer strøm via solscellepanel, og på en time gir de nok strøm til å kunne spille tre timer musikk på iPoden eller 1,5 time taletid på mobilen. Fin å ha med på stranda?


13 august 2008

item#1

Ok, her kommer første item jeg har shoppet siste 60 dagene:

En bukse fra Tiger of Sweden med høyt liv, gulrotform og smale ben. Tenk Marlene Dietrich møter 50-tallets preppy chlothing. Buksen er i et grått og litt skinnende stoff. Kjempebehagelig å ha på (som sæggebukse) men like vel "dressed up" i stilen. jeg har brukt den med kul t-skjorte med print på eller singlett med kule detaljer (rysjer) på og flate ballerinasko eller kule grove høye hæler ved siden av - å bruke skjorte til føler jeg blir for preppy.

12 august 2008

Sail away

Jeg er håpløs vet dere; mista litt piffen på den blogginga. Også har det seg slik at jeg har BRUKT alle de nye klærne/skoene/tingene jeg har kjøpt, så de må vaskes, tørkes og strykes før jeg kan ta bilder av dem og blogge... *ugh*

helt på slutten av sommeren her sitter jeg på jobb og drømmer om den store seilbåtdrømmen. Blått hav, vind i sjøen og solbrente kinn. Hadde passet meg helt fint å ha denne båten liggende på båtplass her heime. B60 Sloop konkurranse havseiler designet av Luca Brenta og John pawson. Nydelig stykke båt!

01 august 2008

Tilbake

Da kom jeg akkurat hjem etter 2 uker øyhopping i Hellas og en halv uke i Oslo. Hatt en kjempefin ferie med masse sol og varme, shopping, god mat og gode venner.

Blogger mer om det siden i helga:)