16 oktober 2007

Trist

Det er en trend her i Trondheim som bare blir tydeligere og sterkere for hver måned: at unge jenters ideal er å se ut som mykpornomodeller/puppedamer/glamourmodeller. Det er skikkelig trist å se, og intenst tilstede om man tar seg en tur på byen en helg. Jentene er sminket til det ugjennkjennelige, har minimalt og utfordrende klær, ofte langt pålimt hår og løsnegler osv. Det hele på toppen av mørk mørk spraytannet hud.

Det er synd at jentene føler at de må se slik ut - og synd at gutta også følger det opp. Synes alle som setter standarden til at folk som Jenna Jameson, Pamela Anderson, Aylar og andre er sexy, søte eller pene bør tenke seg om - det er ikke hverken pent eller sexy å se ut som en karikert dukke!

Her Jenna Jameson på
Heatherette show i Los Angeles for noen dager siden med parykk, orange hud og verdens rareste opererte pupper.. say no more...


4 kommentarer:

Marre Elisa sa...

huff ekkelt rett og slett!!

MoniCoroli sa...

Er så enig, Inger. La veldig merke til det selv sist jeg var ute. Jenter som hadde på seg "undertøy" og playboy bunny ører (?). Spesielt....

Inger sa...

ja.. og det er MYE av det.. jeg synes det er kjempetrist at de bare ønsker å se ut som "tegneseriefigurer" og spille en rolle... Målet er stort volumhår, mørk mørk brunfarge og mye kropp - og gjerne sånn "Alexander lærbutikken klær"

Sarah sa...

Uff, ja. Ser mye av det, for jeg går på byskole. Heldigvis er ikke min skole så mye påvirket av dette, Katta, men på de andre, Øien og Schøning er de fleste jentene solariumsbrune, med trange hoftebukser, stort hår, spikertynne og med wesc t-skjorte. Også har de alltid sneaker og retro pose når de er i byen. Kult med sånne poser.