30 mai 2011

Buckle up

Så lenge det ikek er supervarmt i været kan dette funke bra! Belte fra Topshop, topp fra Margiela. Bilde fra A Fashion Tale via 5-inch-and-up.

En bekjent



Kjenner du igjen bestikket? De fleste gjør vel det. Formen er tatt fra verdens mest solgte plastbestikk. Men konsepetet er nytt. Bestikket er nemlig laget i sølv, og designet/pønsket ut av svenske Tomas Ekström/ Kallbrand. Sjekk nettsida, masse design og illustrasjonsnacks.

24 mai 2011

17.mai


Om du har iPhone - følg meg med Instagram app (gratis). Vi var 13 til bords på nasjonaldagen. Et lykketall.

18 mai 2011

Luft til tærne

Conversesandal. Den er ikke laget av Converse men av den brasilianske designeren Thais Muniz. Jeg liker silkebåndene og den røffe looken. Mye kulere en Converse sin egen variant.

11 mai 2011

The Outnet

Outletbutikken til Net-a-porter har Elin som sin inspirasjon til dagens e-postupdate. iPad magasinet fra net-a-porter har også brukt henne på sin "best dressed" liste for noen uker siden så må si at de virkelig elsker henne!

10 mai 2011

Solhatt

Min sommerfavoritt kommer nok til å bli baggy shorts og stråhatt. På balkongen er det steaming hot og der kjører jeg vårens nye blå bikini fra H&M og fedora i strå.

Lørdagens

Boyfrnds Henrik Vibskov baggy shorts (rullet litt opp), sort singlet, skinnbelte H&M herre, dressjakke Zara, skinnsko Zara og veske Malene Birger.

H&M


Det er milig at denne fra H&M som kommer til høsten vil friste...

Dansesko

Dansesko, somersko, prinsessesko.. Åh elsker disse skoene! Rå mix av sølv og nude pytonskinn og en fin feminin hæl. Sko fra Zara til ca 800,- Litt Camilla Skovgaard i uttrykket?

Urban-x


Verdt å få med seg på operaen! Forestillinger er bare denne uka...

Hiphop møter den afrikanske dansestilen wolof i en danseforestilling av og med Cre-8 Dance Crew, kjent fra blant annet Norske Talenter. De danser til nyskapte komposisjoner som forener vestlig beatmusikk med en suggererende vestafrikansk slagverktradisjon.

En gruppe gode venner blir utsatt for en ulykke, og ender opp i limbo blant de levende døde. Veien til lyset, og tilbake til livet er langt og endeløst når de ufrivillig lokkes mellom det gode og det onde. Vil de klare seg sammen? Vil de komme seg gjennom den mørke verdenen? Historien handler om identitet og veivalg, og unge menneskers søken etter å finne sin vei.

09 mai 2011

frk Kling

Frøken Kling er ute i den store verden og sjarmerer folk. Hun er bare satans god på det hun gjør! Virker som en jordnær og hardtarbeidende jente. Det har vært artig å følge henne fra første bloggen (som var privat og uten store sponsorer), via kanal 5 og så sveriges TV4. Nå har hun eget firma som har mange ulike prosjekt og jobber også med et eget magasing. Way to go!

Og hun inspirerer som satan, elsket denne outfiten.

Nye sko

Nye sko er et must på våren, selv om jeg egentlig burde grave fram det jeg har fra før. Disse sneakersene i grått skinn ble med meg hjem fra Nilsson på en tilgodelapp jeg hadde, men har fortsatt litt igjen tilgode. Det er klart at sandaler frister, men har lyst på noen litt mer vårlige boots også for det kommer jo alltids en regnværsdag.

Grå skinnsneakers fra Vagabond hos Nilsson


Hva syns du? Verdt å ta med hjem?

Grå boots/skolett hos NilssonHar eeegentlig lyst på disse som jeg så hos Carolines Mode for en måneds tid siden. Super rå i slangeskinn!Boots fra Su-shi. Ja, og Elin Kling har klart å få kloa i dem.

07 mai 2011

Tirsdagens




Collegejakke i blå sateng og grått jerseystoff fra H&M, grå hullete jeans fra BikBok, stripete bluse fra Zara, arbånd fra FilippaK og Thune, ballerina med litt hel fra Fornarina og Pamela Love halssmykke.

02 mai 2011

Årets påske

Litt på overtid. Men fine minner. Årets påske ble knall. Familietid og hagearbeid, litt ved-onn og øvelsesskyting med rifle bak låven. Jotunheimen fra sin beste side med blå himmel og sol og gnistrende hvite tinder.

Tiny apartment

Tiny apartment konkurranse hos SMALL/COOL hos Apartment Therapy. Masse insirasjon å få. Jeg kunne tenke meg to av stolene i stuen her:

En seng i en gang:
Har du en liten ettroms eller toroms så anbefaler jeg å ta en titt for her finens masse inspirasjon og smarte løsninger.