27 mai 2007

Yipeee!

Fant edelig de skoene jeg har lett etter i to mnd nå.. på en plakat på veskebutikken Wedins.. og så lette jeg på nettsiden deres: helt enkle cancvas pumps.. Sånn vil jeg ha! I hvit og grå.

13 mai 2007

Krigsmaling

Jeg er typen som ikke varierer så mye på makeupen, men som til enhver tid har en "favorittlook" som jeg hele tiden bruker - men som gradvis gjennom året endrer seg litt og litt. Kunne nok vært litt tøffere og prøvd ulike stiler, og i dag fant jeg en lookbook som ga skikkelig mye inspirasjon. På Elle.com viser de deg hvordan du selv skaper de fresheste makeup-lookene fra utvalgte SS07 visninger. Mye snacks her! De har tatt tak i de lookene som man kan tørre å teste hjemme, og ting virker ikke så komplisert heller fordi de har en flott trinn-for-trinn forklaring på hvordan man skal få det til. Fram med kostene og malerskrinet!

foto: elle.com

10 mai 2007

All work and no play

Det er synd å si, men jeg har alt for mye å gjøre - diplom og 100% stilling på arkitektkontoret.. og venner:) Derfor blir det scrappy lite tid til overs for gøyale datating.. offa...

09 mai 2007

Look fallward

Om du har lyst å være først ute med det nye kan det lønne seg å titte litt på neste sessongs kolleksjoner. På Hint finner du en oppsummering med backstagebilder fra motevisninger i de kule fashionbyene fall/winter07. Et lite utplukk fra Australia:

06 mai 2007

Tegnesal fashion

Jeg jobber i 100% stilling som arkitekt, men holder også samtidig på å ta masteroppgaven min i arkitektur. Søndager blir da sløve dager på tegnesalen i steden for cafeliv.. og da ser jeg sånn ut; hettegenser, joggebukse og bandittskjerf i silke -og bad hair day.

Hasta la Vista!

Sånn ser det ut når man fester Vista-style med shiny happy people, en stemningsrapport fra en søndag i april:

location: Vista bar & club

Tokyo-style

Keen på å vite hva som er kult og trendy i Tokyo? Sjekk Shibuya - Tokyo street style. Her finner du alt fra mangainsipert mote, street-style cool og preppy pripne småførkner i trench. Kult å bla igjennom og se hvor utrolig rendyrket stil noen av dem har!

05 mai 2007

Shame on you

Mischa Barton har lenge vært prinsessen av fugly stil. Høyt liv, paljetter, honky-tonk belte, hippievest med paljetter, houswife-hår og fårete smil, how low can you go! Hun er vel uansett en av de verst kledde stjernene jeg vet om - og det var FØR jeg så dette antrekket. Hun skal vistnok være ganske poppis som stjerne/idol etter den TV serien hun spillte.. forstå det den som kan.

Brille-Lise

Har lenge hatt i bakhodet at jeg må blogge om solbrillene til Lise, Lise Karlsnes har nemlig designet en solbrillekolleksjon for Krogh Optikk. Solbrillene er retroinspirerte med tykke markerte plastikkinnfatninger; veldig Lise - men ikke helt meg. Brillene er litt kantete i uttrykket, men kule for de som har litt loppis stil men er ute etter noe nytt og fresht. Jeg foretrekker heldekkende, store men litt mer smoothe briller.

04 mai 2007

Sharp feminin

Litt powerwoman, men sexy og feminin og. I digg! Stylet med klær og sko fra blandt annet Adam+Eva, Jill Stuart, Helmut Lang, Theory, Reyes og Tashkent - alt finner du hos ShopBob. Min favoritt er den gråmelerte jakken med glidelåser på det midterste bildet.
bilder: shopbob.com

Shortsy

Short for boxershorts og for "shjorte". Supernydelig comfy, stylish og søndagssexy på samme tid. Nesten litt "bestefar boxer" med søt jentebluse. Sånn kunne jeg tenke meg å se ut på søndagsformiddagen:) Bildet er fra Elle.com, og fotografen heter Gilles bensimon, en fotograf som jeg har merket meg alltid får jentene til å se sexy ut på bilder på en non-tacky måte. Klærne ser litt ut som noe litt utvasket fra skapet, men de er faktisk smelldyre og fra merker som Armanig og Louis Vuitton!

foto: elle.com

I have a dream!

Våte våte drømmer om hvite sneakers/småsko faktisk. Har hevet 4 av mine hvite tøysko-par fra i fjor sommer i vaskemaskina nå.. o ghåper resultatet er bra. Brukte litt tid i butikker på vei hjem fra jobb i dag.. men lite fristende i hvitt på skofronten....

Sommerfugljenta

Kult! Hun bruker garantert myyye lenger tid enn meg på festmakeupen. Litt Dita Von Tese, men mye mye mer kreativ:) se Facehunter for flere fjes.

foto: facehunter